Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Positiivinen ongelma

Danan treeneissä torstaina teimme Suoknuutin Jaakon rataa:


Suurin osa ajasta meni radan rakentamiseen ja sen jälkeen ohjauskuvioiden suunnitteluun, oli sen verran vaikian tuntuinen rata :) Mutta mielenkiintoinen, joutui oikeasti miettimään monia vaihtoehtoja, ja vielä yrittää muistaa ne rataa suorittaessa! Emme siis päässeet radalla kuin esteelle 13, kun aika jo loppui kesken. Ei yhtään haittaisi jos tuo rata olisi vielä ensi viikonkin treeneissä, saisi mennä loppuun asti tuota. Paljon oppi kyllä jo sillä, että ensin itse yritti miettiä eri ohjauskuvioita radan suorittamiseen, jonka jälkeen sai paljon muitakin vaihtoehtoja treenikavereilta.

Ja se positiivinen ongelma, joka treeneissä taas tuli esiin, oli Danan nopeus :-D Heti alkuun oli vaikea saada Dana kääntymään kakkoselta kolmoselle, kun en osannut tehdä tarpeeksi ajoissa ja nopeasti ohjausta.. Ihan mahtavaa että Danalla on niin paljon tekemisen intoa ja iloa että mennään täysillä! :)

Esteeltä 11-13 kokeilin leijeröintiä ensimmäistä kertaa, ja hyvin sujui. Toki siinäkin oli oma tekniikkansa että sai sen toimimaan, mutta hyvin Dana haki kepit kuitenkin. Lopuksi otin vielä kepit muutaman kerran erikseen,  ja irtosin itse sivulle. Ainakin nyt taas menee hyvin, ja Danalla tuntuu olevan paljon parempi tekniikka nyt.


Dana oli niin innoissaan luusta, ettei malttanut edes mennä nurmikolle asti syömään :)


1 kommentti:

  1. Voi että. Olet näköjään lopettanut postailun :(

    VastaaPoista