Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Onnistumisia

Agilityn saralla olemme saaneet aikaan onnistumisia :)

Danan kanssa menimme viikon viikon treeneissä 1 luokan radan, joka oli ollut saman viikon iltakisoissa toinen kisarata. Nuo iltakisat olivat siis meidän seuramme järjestämät.
Kepeille laitoin verkot, ja sitten vain radalle. Ja kävikin niin, että tehtiin NOLLARATA! :) Jihuu sitä fiilistä! Ja Danalla riitti vauhtia, ei sitä enää voi hitaaksi agiliitäjäksi kutsua ;-)

Päätimme koutsin kanssa, että Danalle otetaan nyt suoria keppejä verkoilla+ohjureilla, joista vähitellen siirrytään pelkkiin ohjureihin. Näin vältetään se, ettei Dana tule kepeiltä kesken pois, vaan oppii siihen että kepit on mentävä kokonaisuudessaan. Sounds like a plan!

Lennyn kanssa oli tänään treenien aiheena kontaktit. Radalla oli puomi, keinu, hyppy, pituus sekä putki ja matalaa A:ta otettiin renkaan ja hypyn kanssa. Lenny meni ensimmäistä kertaa tänään ihka oikean korkuista puomia. Ja vautsi miten hienosti menikään! Turhaa murehdin että se hyppisi sieltä pois ja teloisi itsensä. Muutaman kerran mentiin hihnassa puomi, ja lopuksi pystyimme menemään jo radalla sitä. Mahtava jätkämies! Keinu oli Lennyn mielestä outo, tätä tarvii reenata paljon, että Lenny osaa kontaktikäskyn myös siinä. Muuten meidän kontaktit ovat super, ja siitä olen ylpeä. Lenny osaa kyllä jos haluaa ;-) Nyt huomasi sen, että matala A on liian matala Lennylle, kovassa vauhdissa tulee reilusti yli kontaktikohdan, joten seuraavaksi oikealle A:lle.

Ihanan auringon paisteen innoittamana harjasin ja trimmasin Danskun terassilla, ja palkaksi DinneDiiDisketti sai lihaisan luun. Tässä nautiskelukuvia :)



Meidän talvella kuollut takapihan nurmikko alkaa paikkapaikoin olemaan aivan hyvän näköistä, vähän sielä on vielä tuollaista aukkopaikkaa, mutta ehkä se siitä..

Huomenna Danan treenit ja sitten juhannuksen viettoon. Mitään suurempia suunnitelmia ei ole, joku päivä voisi käydä koirien kanssa mökillä riehumassa ja uimassa :-)

Hyvää Juhannusta!

1 kommentti: