Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Mökkeilyä

Olimme viime viikonloppuna koko porukka mökillä nauttimassa kesästä. Minä rentouduin, isäntä kalasteli ja koirat nauttivat olostaan juosten ja uiden. Koirat olivat kyllä ihan älyttömän onnellisia saadessaan painaa täysillä pitkin pihamaata ja aina välillä hypätä uiskentelemaan järveen. Kyllä oli lauantai-iltana väsyneitä koiria ;) Ja vielä kotona seuraavana päivänäkin näkyi mökkeilyn tuloksia, kun koirat olivat ihan poikki.





Haha, tää on niin hyvä - aivan niinkuin Lenny olis just tyrkännyt Danan laiturilta alas :-D





Ja illan loppukevennys, joka sattui kun olimme lähdössä lauantaiaamuna mökille.

Isäntä ajoi farmariautoni peruuttamalla oven eteen, eli siis eri päin kuin miten yleensä ajan auton oven eteen. Hän sanoi koirille autoon-käskyn, ja koirat juoksivat autolle, mutta kiersivät auton väärään päähän. Jolloin Lenny kaavoihin kangistuneena sekä viisaana hyppäsi auton takatilan sijaan AUTON KONEPELLILLE! :-D

_________________________________________________________________________

Hmm, tämä postaushan on jäänyt minulla kesken viime kesältä, tarkemmin sanottuna heinäkuun puolelta väliltä. Jotenkin en enää jaksanut kirjoittaa blogiin kuulumisia, ja nyt harmittaakin, niitä olisi kiva lukea näin jälkikäteen, mitä vuoden aikana on koirien kanssa touhailtu.

Katsotaan kevättä kohden jos yllättäisin itsenikin ja jaksaisin päivitellä tänne Danan ja Lennyn kuulumisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti