Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Tampereen reissu

Lenny on taas kasvanut ja kehittynyt hurjaa vauhtia niin fyysisesti kuin harrastuksissakin :)
Heinäkuun lopulla pentu oli vielä näin pieni:



Olihan kiva tulla kotiin kun Lenny oli oppinut hyppäämään lapsiportin yli ja alkanut sisustaa asuntoa

Minäkö muka olisin tätä seinää tuhonnut?!


Lauantaina 4.8 lähdettiin koko porukka Tampereelle viikonloppua viettämään. Danalla meni heti kotipihasta lähdettyämme Lennyyn hermo. Lenny kaivoi ja kuoputti pesää takana vaikka kuinka kauan ja Dana räksytti sekä murisi sille että rauhoitu! Oli aika koomistakin kun Dana haukahtelee, me huudetaan etupenkiltä että Nyt hiljaa! ja Lenny on vaan onnellinen kun saa kaivella :D Tätä onkin sitten jatkunut melkein joka automatkalla, huoh.. En tiedä onko Lennystä niin hauskaa saada Dana haukkumaan ja komentamaan vai minkä takia ne noin käyttäytyy.

Kävimme tutustumassa Tampereen asuntomessualueeseen sekä shoppailimme Ideaparkissa. Löysin vihdoin kunnon Adidaksen kengät agilityyn, jotka on tarkoitettu erityisesti hiekalle ja tekonurmelle. Myös tuulitakki ja caprit jäivät urheiluliikkeestä mukaan. Lauantai-illaksi menimme vielä kyläilemään Lennyn kasvattajan, Saroksen Minnan luo! Lenny sai aikamoista höykytystä mammaltaan Fannylta, mutta ei kertaakaan valittanut hurjasta menosta :D Toki Lenny itsekin provosoi muita koiria leikkimään ja käymään päälle..

Lenny yrittää olla hurja

Minna opetti kuinka pentua tulisi seisottaa oikein
Lenny pääsi Minnan syleilyyn, kun hän otti ja päätti että oli Lennyn kynsien leikkuun vuoro! Niin se kävi näppärästi "hiomakoneella". Eli ei kynsisaksia, vaan sellainen pieni hiomalaite, jolla koiran kynnet sai näppärästi lyhyeksi. Harkinnassa nyt ostaa itsellekin sellainen. 

Sunnuntaina 5.8 oli Lennyn ensimmäiset mätsärit Lentävänniemessä. Hieman jänskätti miten Lenny malttaa seistä tai liikkua nätisti kun ympärillä on paljon koiria. Oikein taitavastihan Lenny sitten esiintyikin, sijoituksena isojen punaisten pentujen 4.sija! Eikä huonolle hävitty, 1.sijalle pääsi Lennyn ihanainen sisko Salsa. Oli ihana tavata suloinen Salsa-tyttö mätsäreiden lomassa. Harmi että kamerasta loppui akku juuri kun pääsimme kehään, joten kuvia ei saatu. Päivä oli todella kuuma, joten pentuset alkoivat väsyä nopeasti kehässä. Onneksi ei ollut montaa pentua kisaamassa, joten pääsimme lähtemään mätsäreistä hyvissä ajoin kohti kotia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti