Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

perjantai 7. syyskuuta 2012

Aktivointia

Viikonlopun 24-26.8 vietimme isännän kanssa Porvoossa sukulaisen häitä viettäen. Perjantaina vietiin kuuden maissa koirat koirahoitolaan. Yhteisessä häkissä saivat olla onneksi. Lenny oli heti kuin kotonaan, vaikka muut koirat haukkuivat hulluna viereisissä häkeissä. Dana sen sijaan oli aivan jännittyneen oloinen.. Oli kyllä itsellä parempi mieli jättää koirat hoitoon, kun tiesi ettei niiden tarvi olla yksin. Mukana koirilla oli ruokakupit, vesikuppi, pyyhkeitä, leluja, luita ja ruokaa.
Sunnuntaina olimme hakemassa koiria iltapäivällä ja voi sitä haukkumisen ja kiljumisen määrää kun lähestyimme ulkohäkkiä. Eihän sitä nyt malttanut edes kieltää, kun oli itselläkin ollut hirmu ikävä! Vaikka lauantai ja sunnuntaiaamuna vähäsen kyllä nautti siitä että sai herätä aivan rauhassa ja suunnata aamupalalle ;) Hyvin oli koirat pärjänneet, nätisti kuulemma istuneet häkin oven takana kun oli lenkille haettu. Uimaan olivat päässeet yli tunniksi lauantaina ja pyörälenkilläkin olivat käyneet normilenkkien lisäksi. Hyvää palvelua siis Seinäjoen koiratarhalla :) Hieman oli väsynyttä koiraa kotona sunnuntaina, sen verran varmaan oli ollut jännittävää.

Vauva ihanasti jaloissa automatkan kotiin

Ja toinen matkusti takana

Maanantaina 27.8 Lenny sai ensimmäistä kertaa ruokansa 3 erilaisesta aktivointilelusta. Ainakin puoli tuntia se väkersi niiden kanssa, muutaman kerran lisäsin niihin nappuloita.


"Joko joko joko joko?"

Keskityn huolellisesti että saan jokaisen namin

Sisko ja sen veli

Lenny nauraa, 5kk ikäisenä

Rähinää meillä syntyy ainoastaan silloin, kun on yksi nami - ja kaksi koiraa. Tuotakin yhteiskuvaa ottaessa tuli taistelu, kun molemmat luulivat saavansa namin. Myös kun pihalla otin koirista kuvaa ja yksi nami tippui ruohikkoon - löysivät sen samaan aikaan - tappelu. Ei se taisto siis kestä kuin 2 sekuntia. Luulen että Dana siinä ensin on ärisemässä Lennylle että älä koske, mutta vähän liian rajusti sen pitää herkkuja puolustaa. Olenkin miettinyt pitäisikö Danaa komentaa enemmän tuollaisesta ärhentelystä, vai tulisiko ne joka tapauksessa joskus ottamaan yhteen johtajuutta selvitellessään, että on parempi Danan antaa nyt komentaa Lennyä..
Lelusta ei ole ikinä tullut ongelmaa, ne ei kai oo niin tärkeitä kummallekaan vaikka niillä paljon leikitäänkin. Namit on vaan niiin ihania.



Uskomatonta miten samankokoiset ne jo on!


2 kommenttia:

  1. Kivaa kuulla, että hoidossa oli sujunut hyvin! Eli onko tää Seinäjoen koiratarha siellä jossain Lapualla päin? Vai tarkoititko Kiikun koirahoitolaa?

    VastaaPoista
  2. Se on seinäjoelta peräseinäjoelle päin n. 20 km. Löytyy googlesta ihan tuolla seinäjoen koiratarha nimellä :)

    VastaaPoista