Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lenny remontoi

Lenny päätti eräs yö että on aika vaihtaa tapetit eteiseen! Oltiin oltu edellisenä iltana agilityssakin, mutta ilmeisesti virtaa riitti vielä yöllä :) Dana tuli kuvaan hauskasti, näyttää niinkuin se katsoisi syyttävästi tuhotyötä!


Tapetin vaihdon lisäksi teimme vihdoin pihaan ison aitauksen koiria varten. Oli liian pimeä saada siitä kuvaa tänään, mutta koirien leikeistä otin muutaman kuvan. Näyttää niinkuin kuvat olisi otettu yöllä, kello ei kuitenkaan ollut kuin 19.00.




Tälle iltaa tuli vielä soitto eläinlääkärille, kun koirat ottivat yhteen luun takia. En tiedä onko niillä sen verran epäselvyyksiä lauman järjestyksen suhteen, että näillä yhteenotoilla selvittelevät asiaa.
Allaolevassa kuvassa ne vielä pitävät molemmat samasta luusta kiinni, mutta sekunnin päästä Dana ärähti Lennylle niin lujasti, että Lenny sai pienen vekin yläsilmäluomeen. Verta ei valunut, eikä silmä punoittanut, mutta soitin silti päivystävälle. Silmän ympärys oli kostunut kun silmästä vuosi hetken kirkasta nestettä. Luulen että silmä yritti itse hoitaa tai puhdistaa itseään. Lääkäri ei ollut tässä lähettyvillä, että olisi voinut väriaineella kokeilla tuliko silmään naarmua, mutta soitti suoraan apteekkiin mulle reseptin silmätippoihin. Kerkesin vielä juuri ennen yhdeksää hakemaan silmätipat, ja laitoin heti Lennylle ensimmäisen tipan. Tipoilla estetään mahdollinen silmätulehdus.Toinen silmä näyttää vähän pienemmältä, luultavasti tuo yläluomi on vähän turvonnut. Seurailen asiaa huomiseen, käyn sitten eläinlääkärillä jos siltä näyttää. Toivottavasti selvittiin säikähdyksellä, mutta eipä noita naarmuja voi varoakaan kun kokoajan leikkivät ja painivat miten sattuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti