Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

tiistai 2. lokakuuta 2012

Lenny höpsöttää

Lenny on kyllä ihan selvästi tullut meidän perheeseen naurattamaan! Aina se keksii jotain hassua, niin että saamme nauraa :-) Tänään se kiipesi yhtäkkiä mun syliin tietokonetuolille ja kiemurteli siinä vaikka kuinka..




Tai sitten Lenny varastaa lasten leluja lelukopasta joka on jäänyt olohuoneen lattialle..



Lenny saikin totutella 4v kummipoikaani, kun hän tuli yökylään meille viime viikonloppuna. Aluksi Lenny yritti hypätä pojan päälle innoissaan, mutta se loppui nopeasti kun kielsin. Kummipoikani tykkäsi kovasti silitellä Lennyä ja olla hänen lähellään, eikä haitannut vaikka Lenny vähän väliä antoi pusuja. Olivat kyllä suloiset :-) Danaa ei niinkään kiinnostanut silitykset tai halaukset, on siitä vain tullut sellainen oman perheen koira kun ei vähänkään vieraampien henkilöiden rapsutukset kiinnosta. Oli kuitenkin kiva taas huomata miten hyvin koirat osaavat lapsien kanssa olla.

Olen saanut eilen ja tänään olla koirien kanssa koko päivän kotona kun olen ahkeroinut opinnäytetyöni parissa. Vähän väliä Lenny kyllä haluaa ulos, kuinka ihmeessä se pärjää täällä normaalisti päivät :D No, ehkä se on sitä kun olen kotona että halutaan vain ulos leikkimään :-)

Lennyn silmä näyttää olevan jo aivan kunnossa, onneksi siihen ei tullut mitään vakavempaa!

1 kommentti: