Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Agility viikko 39

Keskiviikkona 26.9 oli taas molempien koirien aksatreenit yhtä aikaa vierekkäisillä kentillä. Dana pääsi suorittamaan rataa ja Lennyn kanssa otin rengasta, twistiä hypyllä ja putkella sekä kontakteja. Danan kanssa kepit menivät radalla hyvin, kunhan Dana vain löysi oikean välin mistä aloittaa.. Joten lauantain kisoissa täytyy muistaa vähän himmata Danan vauhtia ennen keppejä että päästään oikeasta välistä aloittamaan pujottelu. Kepit menevät nykyään paremmin kun itse pidän kädet selän takana etten vainkaan ohjaa yhtään kädellä. Hassua että mun käsiohjaus haittasi Danaa, mutta onneksi nyt tiedetään tämä :)

Perjantaina 28.9 kävin vain nopeasti vielä treenamassa kepit ja kontaktit ennen lauantain kisoja. Tottakai ne taas päivää ennen kisoja eivät sujuneet.. Olen kyllä päättänyt että Lenny opetetaan verkoilla, en todellakaan jaksa tätä takkuamista että koira odottaa käsiohjausta, mutta silti se käsi tuntuu häiritsevän suoritusta. Verkoilla koira oppii suorittamaan kepit itsenäisesti ja saa miettiä itse kuinka ne mennään, eikä vain seuraamalla makupalaa.

Lauantaina 29.9 oli Maalahdessa starttia agilityradoilla. Aamulla jo puoli seitsemältä herätys, koska maksi1 aloittivat yhdeksältä. A-radalla tippui heti ensimmäinen rima, kepeillä säädettiin mukavasti, ja yliaikaa 6,69 sekuntia. Tulos siis 16.69. B-radalla ensimmäiseltä hypyltä kielto (!!), jota ei ole tapahtunut sitten ensimmäisten epiksien. Sitten Dana lähtikin muurille kun olisi pitänyt mennä hypylle, joten se meni sitten siinä. Säädettiin toki vielä keppien kanssa, ja melkein saatiin aikaiseksi lentokeinu, mutta muuten onnistuttiin :D

Treenaukseen otetaan jälleen kepit, vauhdin saaminen sekä koiralle nopeammat käännökset - minulle  treenausta parempaa ohjausta varten :)
No, kahden viikon päästä uudestaan kisaamaan! Kauhajoella nähdään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti