Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Agility vko 38

Keskiviikkona 19.9 oli illalla samaan aikaan viereisillä kentillä Danan normitreenit ja Lennyn pentuaksa. Tosi kätevää kun saa treenata molemmat samassa illassa, vain vaihdellen koiraa autosta. Danan kanssa mentiin 17-esteen rataa. Kepit tökkivät taas, Dana katsoi joka kepin jälkeen muhun päin vaikka yritin kättä viedä keppien vieressä ohjaten koiraa eteenpäin. Kouluttaja käski minun laittaa kädet selän taakse ja ohjata vain tarvittaessa jalan avulla. No, Danahan meni heti paremmin! Kokeilin myös kolmella vierekkäisellä hypyllä sylikäännöstä, kun se ei onnistunut kisoissa. Saatiinkin se onnistumaan, siihen oli hyvä lopettaa treenit.

Lennyn kanssa otimme pentukurssin jälkeen ensimmäistä kertaa rengasta, ihan minikorkeudella. Ensin hyppyytimme apuohjaajan kanssa Lennyä vuorotellen puolelta toiselle, sitten Lenny osasikin jo hienosti mennä renkaan läpi vain minun ohjaamanani. Harjoittelimme myös valssia ja matalan a:n kontaktia. Lenny oli kyllä taitava kontaktilla, muisti heti mikä siinä on ideana!

Torstaina 20.9 treenasimme pari tuntia Ilmajoella, mukana menossa auspai Riki. Otin molemmat koirat taas mukaan. Danan kanssa otimme keppejä - jotka onnistuivat TÄYDELLISESTI! Ja sekalaisesti muita esteitä vain harjoituksen vuoksi. Lennyn kanssa otin a:n kontaktia, hyppyjä, putkea ja ensimmäistä kertaa matalaa pöytää. A:ta lähestyessämme Lenny hakeutui heti 2on2off asentoon :) Ja Lenny irtoaa hyvin hypyillä ja putkeen, saan siis sivusta ohjattua sitä.

Perjantaina 21.9 oli vielä vuorossa treenit rataryhmän kanssa. Ratana meillä oli Seinäjoen kisojen ykkösten B-rata. Nyt suoriuduimme siitä vain yhdellä virheellä, kun Dana pyörähti kepeillä yhden kerran, jonka jälkeen meni kyllä ne loistavasti joka kerta. Opin myös ohjaamaan Danan tiukassa 90 asteen kulmassa hypyltä putkeen flipillä! Mun ohjauksella Danan hypyt venyy aina niin pitkäksi että kisoissakin mentiin väärään päähän putkea.

Lennyn kanssa otin ensimmäistä kertaa muuria, jossa olivat sivutolpat ja maassa ne muurin päälle laitettavat kaaret.Olen ihan liian lahjakas piirtämään, mutta alla kuitenkin kuva pätkästä mitä Lennyn kanssa mentiin. X:n kohdasta lähetin Lennyn takaa kiertona ensimmäiselle hypylle, siitä hyppy, putki ja muuri.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti