Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

torstai 11. lokakuuta 2012

Kurakelin iloa

Koirat saivat kivasti itsensä kuraisiksi eilen, kun olimme isäni luona. Ensin ne kastuivat pyörittyään kosteassa maassa, ja sitten olikin sopiva aika aloittaa kuoppien kaivaminen pihamaalle... No, pääasia että koirilla on kivaa :-D 





Eilen keskiviikkona oli viimeinen agilityn treenikerta ennen talvikauden aloitusta. Nyt on siis parin viikon tauko aksasta, ellen käy vielä itsekseni treenaamassa joko Lapualla tai Ilmajoella ennen esteiden siirtämistä sisätiloihin. Meillä oli tänään treeneissä mielenkiintoinen rata! Saimme kokeilla uusia juttuja, luulen että teimme ainakin back flapin. Dana oli tosi taitava, ja vauhtia riitti! Kepit meni ihan ok, mutta en jaksa enää edes stressata niitä kisoja ajatellen. Enkä ainakaan mene enää ennen lauantain kisoja niitä treenaamaan! Tulkoot sitten se vitonen kepeiltä, kunhan muuten saataisiin hyvä rata tehtyä :-) 
Tällä viikolla pitäisi tilata oman seuran logolla varustettu treeniliivi. Olen miettinyt sen ostamista jo aikaisemminkin, ja nyt saisin sitten ensimmäisen edustusvaatteen. Harmi että softshell-takit olivat liian isoa mallia minulle. 
Danalle varasin ajan osteopaattiselle hierojalle 5.11. 
Niin ja pääsimme taas Mustin ja Mirrin kautta ruokatestiryhmään, Carnilove-merkkistä koiran kuivaruokaa kokeilemaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti