Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Agilitititya


Eilen tiistaina oli Lennyn ohjaustekniikkakurssi. Tällä kertaa Lenny keskittyi paremmin, vaikka oli muita koiria ympärillä. Pari kertaa piti tietenkin yrittää juoksuisen nartun luokse. Luulen, että pitkä lenkki ennen kurssia auttoi, ja Lenny ei ollut täynnä energiaa kurssille saapuessamme. Harjoittelimme eteenlähetystä, takaa kiertoa sekä takaa leikkausta. Kurssi oli ihan hyvä, mutta harmitti kun emme tehneet mitään vaativampaa. Näitä olemme jo treenanneet. Hypyissä rimat olivat aika matalalla, ehkä 10 cm korkeudessa. Lenny ei tajunnut kuin ehkä pari kertaa hypätä niiden yli. Minna sanoi, että koska Lenny on niin iso, ovat noin matalat rimat Lennyn mielestä turhat eikä se viitsi edes yrittää hypätä yli. Pitää varmaan jatkossa nostaa rimoja, ettei tuosta tule tapaa.

Danalle ei ole vieläkään tullut juoksuja! Lenny kyllä haistelee Danan peräpäätä, jolloin olenkin luullut että nytkö ne alkoivat. Kuitenkaan yhtään verta ei ole näkynyt. Ilmeisesti siis odottelemme vielä.

Haluaisin opettaa Lennylle erilaisten tavaroiden noutamista. Dana kun ei oikein ikinä ole tykännyt ottaa suuhunsa mitään, esimerkiksi vähänkin suuremmat tai kovemmat lelutkaan eivät ole kivoja.
Tästä syystä vesipelastus ei onnistunut Danan kanssa niiltä osin kun Danan olisi pitänyt ottaa paksu köysi suuhun ja kuljettaa se veneellä tai veetä köydestä vene rannalle.
Lenny taas leikkii patukallakin tosi hyvin, joten luulen ettei sille tuottaisi ongelmaa nostaa suuhunsa esineitä. En vain tiedä miten tämä opetettaisiin, syvennyn siis luultavasti nyt netin ihmeelliseen maailmaan!

Isokoira ja pikkukoira



1 kommentti: