Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

torstai 12. heinäkuuta 2012

Vesisateessa vesileikkejä

Pakattiin autoon pari vesikoiraa ja saman verran paimenkoiria, suunnistettiin Sikakankaalle ja päästettiin koirat uimaan! Olisi ollut ehkä mukavampi jos yhtäkkiä ei olisi alkanut satamaan kaatamalla, mutta hyvin ehdittiin onneksi koiria uittaa. Kuvat kertokoot enemmän:

 Uskaltaisinkohan mukaan..

Ilmeisesti liian vähän leluja mukana

 Pienet riehuu rannassa ja isot noutaa leluja 

Lennokasta menoa

Lenny ei vielä paljoakaan ui, räpiköi vain rannassa ja yrittää saada lelun vedestä venyttäen itsensä ihan pitkäksi :D Pitääkin varmaan harjoitella sen kanssa ihan tuota uimista enemmän.

Lenny sai maistaa ensimmäistä kertaa lihaisaa hirven luuta. Kylläpä poika innokkaasti sitä söikin. Toki vain tuota liha- ja ruosto-osaa. Maha ei edes mennyt sekaisin, jes!



Kun menin ottamaan luuta Lennyltä pois, ensimmäistä kertaa se sitten murisi mulle jostakin syömisestä. Dana on aina luovuttanut kaiken, eikä se ole ikinä murissut mulle.
Lennylle opetin kyllä heti, että vaikka Danalle voi ruuasta murista, ei minulle voi. Ja ihan hyvin Lenny sitten lopuksi luovutti mulle luuta. Olen siis sitä mieltä, että koira ei saa murista omistajalle luista, tai mistään muustakaan ruuasta. Joten tulipa tämäkin nyt harjoiteltua!


Danan maha menee tuoreista luista sekaisin eikä sen maha sulata tällaisia, mutta annoin Danan kuitenkin maistaa tuota luun ympärillä olevaa herkkua :) Onneksi Danalle voi kuitenkin syöttää muita raakaruokia tavallisen ruokan seassa, kuten sellaisia pakasteraakaruokapötköjä, joista leikkaan siivuja molemmille koirille.

Näihin kuviin ja tunnelmiin - emäntä menee syömään iltapalaksi normaalit kurkut+tomaatit ja dipin! :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti