Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Agility agility agility

 Ihanaiset nukkuu vierekkäin 



Noku me vähän ruokaa tässä ooteltas!

Meille kuuluu oikein hyvää, kovasti harrastukset pitää meidät liikkeessä :)

Lennyllä alkoi agilitypainoitteinen pentukurssi  maanantaina 2.7 Koirakoulu Fiiliksessä. Ensimmäisellä kerralla harjoittelimme kontaktin ottamista ohjaajaan, istumista, istumisessa pysymistä, namialustaa, jätä-käskyä, siivekkeiden läpi juoksemista sekä rengasta. Lenny keskittyi oikein hyvin kaikkeen mitä harjoittelimme, se oli tosi kiva huomata. Vaikka oli muita koiria ja ihmisiä ympärillä Lenny suoritti kaiken oikein mallikkaasti :) 

Hihnassa Lenny kulkee hienosti; sivuilla tai vähän taaempana. Sivulla kulkemista harjoitellaan nameilla, ja ne toimivat. Myös perusasentoon sivulle Lenny hakeutuu jo hienosti. Pätevä Lenny! 

Hurjaa vauhtia Lenny kasvaa, perjantaina mennään eläinlääkäriin; samalla saa punnita kaverin. Mutta ei se enää kohta ole mun pikkuinen sylikoira, iso jätkä siitä kasvaa. 

Tiistaina oli Danan vuoro päästä agiliitelemään, oltiin noin pari tuntia Einin ja Rikin kanssa treenaamassa. Otin Danalle enimmäkseen hyppyjä, halusin harjoitella tiukkoja käännöksiä ja ohjauskuvioita sen kanssa. Kepit otin pitkästä aikaa vauhdista, ja DANA MENI NE OIKEIN! Voi sitä ilon ja riemun määrää :-) 

Keskiviikkona kokoonnuttiin viiden pennun voimin omalle kentällä pentuaksaileemaan, oli siis Lennyn vuoro päästä taas vauhtiin. Kokeiltiin ekaa kertaa putkea, ei mitään ongelmaa. Sitten aloitettiin kontaktien harjoittelu matalalla aalla namikipon avulla ja hyvinhän sekin sujui. Oli vain tosi kuuma ilta, pennutkin väsyivät nopeasti.

Torstaina oli Danan normitreenit, mentiin ihan kiva rata. Kontaktit onnistuivat jälleen, ja namikipolla saatiin vauhtia Danalle puomiin.

Perjantain koirat touhasivat isän pihalla, koko päivän. Siellä juostaan ihan täysiä pitkin pihaa, kaivetaan puskien ympärille kuoppia, leikitään vähän vesileikkejä ynm. Kyllä oli väsyneet koirat illalla kotona :)


Dana näyttää nauravan näissä kuvissa!

Lauantaina käytiin taas Ähtärin mökkitontilla, sielä koirat pääsivät uimaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti