Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Sosiaalistamista

Torstai-iltana piipahdettiin Merjan pihassa leikittämässä Lennyä ja Milaa, 4,5 kk. Pentuset leikkivät hienosti kimpassa, kun ei ollut isoja mukana :)




Sunnuntaina lähdettiin metsään australianpaimenkoira Rikin kanssa. Dana ja Riki ovat samanikäiset, ja tietenkin hyvät ystävykset.

Uskomatonta mutta totta - kesken riehakkaan metsälenkin sain napattua kuvan näistä!


Kasa ausseja :)

Tiistai-iltana menimme tutustumaan Seinäjoen keskustaan Merjan, Ettan ja Lennyn kanssa. Lenny on niin reipas poika, tuntuu ettei mikään pelota sitä! Käytiin rautatieasemalla ja muuten käveltiin keskustassa ympäriinsä. Harmi ettei mihinkään ostoskeskuksiin saa viedä koiria. Tai pitäisi vain mennä, eihän ne nyt noin suloista pentusta voisi sieltä ulos heittää <3 Lennyä kiinnosti aika paljon skeittaajat tai skeittilaudat, niitä se jäi katselemaan pitkäksi aikaa. Pitää kai ostaa sille oma lauta ;)

Ihan erilainen pentu Lenny kyllä on, jos vertaa Danaa pentuna. Lenny on rohkeampi ja omapäisempi, kun taas Dana oli rauhallisempi ja kiltimpi. Hauska miten erilaiset, ja sehän on rikkaus! :) Aika näyttää minkälainen Lennystä kasvaa isona! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti