Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Lenny hoidossa

Lenny päivysti taas toimistolla koko viime viikon, alla kuva hurjasta vahtikoirasta.
Lenny on kyllä tosi reipas toimistolla; vaikka minkälaisia ihmisiä on käynyt, Lenny on aina yhtä iloinen uusia ihmisiä tavatessaan. (Tai vaihtoehtoisesti ei jaksa nousta edes katsomaan, jos on juuri hyvät unet kesken)



Koska agility oli torstaina peruttu, lähdin treenailemaan itsekseni, ja koirien kanssa, Ilmajoelle. Otin Danan kanssa kontakteja, hyppyjä, rengasta ja keppejä. Dana jopa pysähtyi joka kerta kontakteille, keinullakin! Paitsi tietenkin jos itse jatkoin matkaa, kun koiran olisi pitänyt pysähtyä tai jos olin liian kaukana ohjaamassa. Keppejä pitäisi harjoitella eniten, ne menee muuten ihan hyvin, mutta eri lähetyskulmia ei ole treenattu. Aina lähdetään siis kepeille niin, että Dana istuu keppien oikealla puolella.

Jee, hyvä Dana :)

Häiriötekijäkin löytyi kentän laidalta, onneksi kumpikaan koira ei tätä tapausta huomannut.

Mustista ja Mirristä ostin Danalle uuden merkkistä ruokaa. Dana on nyt jonkun aikaa syönyt Nutro Choice Lightia, mutta nyt vasta huomasin että vaikka ruoka on lisä-, ja väriaineeton, eikä siinä ole keinotekoisia aromeita, ruoka ei muuten olekaan hyvää - riisi pääraakaineena?! Vertailin eri kuivaruokia, enkä osannut päättää, joten myyjä onneksi suositteli Nutra Goldia, jonka sitten päädyin ostamaan. Kokeillaan jos tämä ruoka sopisi Danalle, ja jos vaikka silmien rähmiminenkin vähenisi. Yllättävintä oli, ettei Dana oksentanut kertaakaan vaihtaessani uuteen ruokaan. Dana kun on aika herkkävatsainen kaiken uuden ruuan suhteen, ja esimerkiksi raakoja luita Danan maha ei sulata ollenkaan :/ Nykyään lisään ruokaan joko piimää, jauhelihaa tai pakasteraakaruokia.

Lauantaina lähdimme isännän kanssa Helsinkiin häihin. Dana oli Pasin vanhemmilla hoidossa, ja Lenny pääsi Ettan ja Milan luokse hoitoon! Pari tuntia Lenny ehti olla kotona ensimmäistä kertaa IHAN yksin, mutta ilmeisesti se oli vain nukkunut, tai touhunnut aktivointipallolla. Lenny oli kuulemmat käyttäytynyt Merjan luona oikein mallikelpoisesti, ei ollut tuhonnut mitään eikä haukkunut :) 

 Kolmikko metsässä

Kolmikko järvessä

Samalla Lenny oli tottunut hyvin lapsiin ja vauvaankin. Lennylle oli ollut paljon nähtävää ja koettavaa, aika hyvää sosiaalistamista! Ja vielä hienompaa on se, että Lenny oli käyttäytynyt niin mahtavasti :)
Suuret kiitokset Merjalle Lennyn vauhdikkaasta päivästä!

1 kommentti:

  1. Olihan se melkoista vaihtelua meidän koirillekin, ja varsinkin Milalle, kun saivat leikkiä ja touhata aivan vaan pentujen juttuja :) Tervetuloa toistekin, jos on tarvetta.

    VastaaPoista