Lenny ja Dana

Lenny ja Dana

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sunnuntain ratatreenit 23.3

Tänään oltiin molempien koirujen kanssa Hurtta-hallissa ratatreeneissä. Eli rakennettiin rata, ja sitten sai ottaa siitä mitä itse halusi, ketään vetäjää ei varsinaisesti ollut. Yritin saada radan kuvan tähän, muttei onnistunut.

Tosi hyvää harjoitusta Lennyn kanssa olla eri hallissa treenailemassa, eri esteet ja uudet ihanat hajut ja ihmiset.. Hyvin Lenny kuitenkin meni rataa! :)
Ylipäätään Lenny menee kivasti aksassa, kunhan vain keskittyy mun kanssa tekemiseen. Sisähallimme matto on imenyt itseensä kivasti hajuja ja nameja talven aikana, joten tämä tuntuu aika suurelta häiriötekijältä tällä hetkellä treeneissä. Kohta päästään kuitenkin jo kesäkentälle pihalle! :)

Dana meni ekan kierroksen oikein hienosti, ja kepit sujui hyvin kolmella ohjurilla.
Toisen kierroksen alussa Dana näki toisen koiran innostuvan ja haukkuvan agilitya, ja alkoi itsekin kuumeta. Niin se sitten huusi ja vauhkosi vielä kun mentiin radalla. Meni niin kierroksille ettei pystynyt enää keskittymään :(
Ennen Dana meni niin rauhallisesti rataa, mutta nyt on ihan SUPERHYPERINNOISSAAN aksasta, että normi viikkotreeneissäkin vinkuu ja haukkuu. Ja menee lujaa!
Pitää ottaa selvää, miten saan Danan vireen hallintaan.

Tammikuulla Riki, Lenny ja Dana
Löysinpäs äsken videokamerasta Parviaisen Annan pitämältä agilityvalmennuskerralta 2.11 videomateriaalia:




1 kommentti:

  1. Aivan mahtavaa, että postailet taas! :)
    Miksi et olekaan nyt postannut? :O

    VastaaPoista